Hódolat a kassai püspök előtt : az abauji papság demonstrációja
29. októbra 1912 navštívilo abovské duchovenstvo na čele s hlavným dekanom Ondrejom (Endre) Kozorom košického biskupa. Duchovenstvo vyjadrilo nesúhlas formou demonštrácie úproti obvineniu biskupa Michalom Rézom z protivlastenectva. Mená prítomných