Dudás Gyula
Obšírna správa o náhlej smrti spolupracovníka časopisu Adalékok Zemplénvármegye Történetéhez, s hodnotením jeho pracovnej činnosti a uvedením jeho hodnotnejších diel. Pochovaný je v Humennom