Stépán Gábor †
Správa o úmrtí veľkostatkára z Malčíc Gabriela (Gábor) Stépána 25.04.1902 * ako aj správa o úmrtí jasovského premonštrátskeho kanonika Štefana Gregora (István Gerő) Somogyi-ho 25. apríla 1902 vo veku 57 rokov po 26 rokoch v premonštrátskom ráde