A medve bőrére
Správa o tom, že slúžny Stropkova Benedikt (Benedek) Bárczy ešte ani nebol odvolaný z postu už sa prihlásili na jeho miesto 3 kandidáti: Jozef Bajusz, Tomáš Malonyay a Barnabáš Spillenberg