Fényes névünnep
Správa o tom, že v kaštieli grófa Bertolda (Berchtold) Kázméra v obci Veľký Kazimír [dnes Kazimír] 3. marca 1902 bola veľká spoločenská zábava na ktorej sa zúčastnili o.i.: barón Štefan Sennyey, barón Vojtech (Béla) Vécsey a Ladislav Vécsey, gróf Aladár Harden- berg. Ladislav Ibrányi, Jozef Barthos, Vojtech Szmrecsányi, Dr. Vavrinec Löcherer a Karol Iványi