Anyakönyvvezetői kinevezések
Správa o vymenovaní matrikárov v marci 1902 - Eugen Fodor do Veľat zo Sárospataku, Lajos Pócsy do obce Lácza (dnes Maďarsko), Zoltán Szentmihályi do "Ondiba" [?], Lajos Pócsy, István Batta -