Jubiläum
Čestný župný lekár v Zemplíne Dr. M. Obláth bytom v Sečovciach oslávi v septembri 1905 polstoročnicu svojho lekárskeho pôsobenia. Oslavy zo strany spolku lekárov a lekárnikov župy a diplom budapeštianskej univerzity. Príhovory. Hodnotenia