A miniszterelnök mandátuma
Uverejnenie listu ministerského predsedu grófa Mórica Esterházyho [Eszterházy] k občanom Trebišova o prijatí jeho kandidatúry za poslanca. Správa o jeho nadchádzajúcej ceste do Sečoviec