Adatok a gálszécsi ev. ref. egyház történetéhez - -ó [= Dongó Gyárfás, Gejza], Gejza, 1853-1928
Recenzia 28 stránkovej brožúry sečovského kalvínskeho farára Michala (Mihály) Pétera vydanej vlastným nákladom. Poukazuje skoro na 300 ročné dejiny cirkevného zboru a kostola, ktorý bol súdobo obnovený s vyššou vežou. Autor sa súčasne dotýka aj politikcých dejín mestečka a redaktor ho povzbudzuje, aby čím skôr vydal "Údaje" aj k dejinám Sečoviec