Szünőfélben egy polgári iskola
Pre štyrmi rokmi [1909] založili živnostníci v Sečovciach meštiansku školu. Predpokladali, že ju do ochrany prevezme obec alebo bude zoštátnená- Pretože sa to neuskutočnilo, čoskoro ju budú musieť zrušiť