Gálszécs pusztulása - x.
Popis ničivého požiaru Sečoviec 12. júna 1904. Mestečko nemá hasičov a tak oheň sa šíril rýchlo všetkými smermi. Z okolia nik neprišiel na pomoc okrem Kochanoviec - až v noci prišla rota vojakov zo Sátoraljaujhely. Za ten čas zhoreli domy, obchody, sklady. Zhoreli nielen strechy domov, ale aj múry sa rozsypali. Škoda presahuje 1,5 milióna korún - poiťovňa uhradí asi polovicu