Hartmann Margit Gálszécsen
Správa o hosťovaní klaviristky Margity Hartmannovej z Prešova v Sečovciach v januári 1905. Koncert bol usporiadaný v prospech Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa a nemocnice, ktorá sa má v Sečovciach zriadiť