Kömívés hiány
V Michalovciach už vyše týždňa stoja stavebné práce, lebo časť murárov odišla do Sečoviec, kde po požiari je veľký stavebný ruch a lepšie platia. Druhá časť - poľskí murári sa vrátili domov na stavbu vyhoreného a obnovovaného mesta Rymanov