A gálszécsi állami tisztviselők
Štátni zamestnancu v Sečovciach v júli 1901 mali konferenciu na ktorej zvolili za predsedu Dr. Antona Kaila, okresného sudcu - čím sa pripojili k celokrajinskému hnutiu. Považujú za dôležité zvolanie kongresu a požiadali svojho poslanca grófa Teodora Andrášiho (Tivadar Andtrássy) aby ich podporoval v tomto snažení