Gálszécs pusztulása
Popis šírenia sa požiaru v Sečovciach 12. júna 1904. Oheň znuičil 50 domov, viacej skladov plodín a asi 30 obchodov. O absolútnom nedostatku protipožiarnych prostriedkov. (Bol to uz druhý požiar počas dvoch mesiacov)