A töketerebesi képviselőválasztás
Správa o vyznačení termínu volieb ústrednou volebnou komisiou Zemplínskej župy na 9. júla 1917. Jediným kandiátom, ktorý má mať 8. júla programovú reč v Sečovciach je ministerský predseda - gróf Móric Esterházy