Magyar lapokat gyalázó plébános
Kasino v Sečovciach zasadalo 28.02.1909 a rozhodlo, ktoré časopisy budú čítať a ktoré predplácať. Rímskokatolícky farár Ján Gaj navrhol aby sa zakúpil časopis Alkotmány nakoľko ostatné časopisy považuje za brak a v opačnom prípade nebude Kasíno navštevovať. Pobúrenie nad týmto výrokom farára.Článok poznamenáva, že menovaný sa teraz vrátil z Ameriky a predpláca panslavistické noviny