Uj gimnazium
Výzva ku rodičom detí vo veku gymnaziálnom, aby zapísali svoje deti do novopripravovaného gymnázia v Michalovciach. Vyučovanie sa má začať od školského roku 1902/1903. Prihlášky prijíma v Michalovciach Dr. Samuel Glück