Tanitói gyűlés - H. Gy. [= Horváthy, Július]
Referát zo zasadania Hornozemplínského spolku učiteľov obecných škôl za predsedníctva Jozefa Mathiásza. Spolok zasadal 10. júna 1902 v Humennom. Vzorovú hodinu predstavil humenský riaditeľ-učiteľ židovskej školy Samuel Lengyel