Uj iskola
Správa o tom, že evanjelický reformovaný zbor v Malčiciach vybudoval za pomoci nebohého statkára Gabriela Stépána úplne novú školu, ktorá je už pod strechou a začne činnosť v školskom roku 1902/1903