Nyilt levél a vármegye hatóságaihoz és mérnöki hivatalaihoz : Butkán, 1902, július 27-én - Wiczmándy, Edmund
Otvorený list adresovaný predtavenstvu Zemplínskej župy ohľadom problematiky výstavby mostu na ceste Budkovce-Sliepkovce. Verejnú súťaž vyhral staviteľ Tichomít (Tihamér) Thuránszky z obce Slavkovce, ktorý slúbil m,ost zbúrať a postaviť nový v priebehu 3 mesiacov. 26.06.1902 mal byť odovzdaný ale práce začal len teraz. Nik z nadriadených orgánov sa o túto prácu ďalej nestará. Kritika