A f.-zempléni ev. ref. -egyházmegye általános tanitóegyesületének közgyűlése - Sütő, Koloman, 18??-19??
Referát z valného zhromaždenia Hornozemplínskeho všeobecného evanjelického reformovaného učiteľského spolku