Bortermelésünk bajai V. : Láczay László előadása - Láczay Szabó, Ladislav
Text prednášky o vinohradníctve na Zemplíne z pera zemplínskeho právnika a vinohradníka. Štátna politika. Riedenie vín, Spravodajstvo a reklama