Bortermelésünk bajai V. : Láczay László előadása - Láczay Szabó, Ladislav
Dokončenie prednášky o vinohradníctve na Zemplíne z pera zemplínskeho právnika a vinohradníka. Štátna politika. Riedenie vín. Spravodajstvo a reklama. Návrh-doporučenie pre ministerstvo na zriadenie oddelenia, ktoré by bolo prepojené na hospodárskych spravodajcov okresov, vinárov a aj obchodníkov