Halálozások
Správa o úmrtí: notára v obci Staré Ondreja (Endre) Rakmányiho 24. augusta 1902 vo veku 33 rokov a veľkostatkára z Pozdišoviec Samuela (Samu) Weinbergera v Budapešti. Jeho telesné pozostatky budú prevezené do Pozdišoviec a uložené do rodinnej hrobky