A f.-zempléni ev. ref. -egyházmegye őszi közgyűlése - Sütő, Koloman, 18??-19??
Referát zo valného zhromaždenia Hornozemplínskeho evanjelického reformovaného [kalvínskeho] dištriktu konaného v obci Novosad 28 augusta 1902. Spomienka na nebohého statkára Malčíc Gabruiela Stépána, potvrdenie funkcií učiteľov, voľba podnotára - stal sa ním Koloman (Kálmán) Sütő