Emlékbeszéd : Kossuth Lajos születése százados emlék-ünnepe alkalmából irta s 1902.évi szeptember hó. 21-én a Nemzeti száloda nagytermében elmondta - Péter, Michal, 18??-19??
Slávnostný prejav o Lajosovi Kossuthovi, ktorý autor [kalvínsky farár Sečoviec] predniesol pri príležitosti osláv 100. výročia narodenia