A szinnai főszolgabiróságra-
Správa o tom, že adepti na miesto hlavného slúžneho sú barón Ľudovít (Lajos) Fischer a Alexander (Sándor) Somossy. Somossy sa odvoláva na 18 ročnú prax slúžneho, ktorý bol dočasne aj poverený vedením slúžnovského úradu v Snine v roku 1902