Egyházi kinevezés
Správa o personálnych zmenách v rímskokatolíckej a gréckokatolíckej cirkvi : Július Violet, rímskokatolícky farár bol menovaný do obce Erdőbenye (dnes Maďarsko) a Pavol Kiss gréckokatolícky kňaz do obce Rudabánycska (dnes Maďarsko)