Egyházmegyei hírek
Správa o personálnych zmenách v diecéze: pomocný farár Jozef Kubik ukončil pôsobenie v Lastovciach a bol menovaný do Jankoviec ku tamojšiemu chorému farárovi na výpomoc. Ján Szuchy bol menovaný z Bodókő-váralja do Lastoviec a Konštantín Szedlácsek ukončil pôsobenie v obci Tállya a bol menovaný do obce Bodókő-váralja (dnes Maďarsko)