Válasz Szép Gedeon ügyvéd úrnak - Révy, Gejza Viktor, 1845-1903
Pisateľ článku (inžinier, staviteľ vodných diel) - poukazuje v polemike na to, že advokát v rokoch veľkých povodní 1881, 1888-1895 okrem Stredy nad Bodrogom nebol osobne na obhliadke nikde a tak nemá právo kritizovať prácu