Egyházmegyei hirek
Správa o personálnych zmenách na postoch pomocných farárov: Alexander Uhrinovics ukončil pôsobenie v Sečovciach a bol dočasne preložený do Červenice. Ján Záhora pomocný farár z Červenice bol preložený do Veľkého Šraiša a Ján Miklusicza z Veľkého Šariša do Sečoviec