Andrássy Dénes gróf-
Správa o tom, že gróf Dionýz Andráši (Dénes Andrásy) prostredníctvom svojho právnika Stefana (István) Sulyovszkeho predisponoval 2 tisíc korún nemocničnej spoločnosti v Sečovciach a tým zdvihol svoj príspevok na 4 tisíc korún - čo už tvorí základinu