A mezőlaborczi takarékpénztár-
Informácia o zakladajúcej schôdzi sporiteľne v Medzilaborciach dňa 23. novembra 1902. Predseda riaditeľskej rady - Dr. Žigmund Klein, podpredseda Móric Heller. Menoslov celého predsedníctva. Sporiteľňa začne svoju činnosť 1. januára 1903