Válász - Hiszem, Koloman, 1852-1922
Polemika na stránkach novín medzi trebišovským rímskokatolíckym farárom Kolomanom (Kálmán) Hiszemom a gréckokatolíckym farárom obce Vojčice Jozefom (József) Fesztorym