Vármegyénk kultúrájáról I - Zsindely, István, 1829-1891
Článok [z pera profesora kolégia zo Sárospataku] poukazuje na nedostatočný rozvoj školstva na Zemplíne v porovnaní s ostatnými župami Uhorska. Štatistické prehľady. Nové školy a učitelia