Uj iskolák
Správa od školského župného inšpektory, podľa ktorého sa postaví na Zemplíne 10 štátnych škôl t.j. o.i. Medzilaborciach, Kochanovciach, Hankovciach, Koškovciach, vo Volici, v Habure, vo Vyšnej Radvani. Začnú sa stavať v januári 1903 a vyučovanie v nich by malo začať v školskom roku 1904/1905