Eljegyzések
Správa o zásnubách v januári 1903: Dezider (Dezső) Szemere, notár súdnej stolice + Margita Jeney (dcéra statkára Jozefa J. z Prešova) a Albert Petrik, architekt (syn Jána P., statkára z Malých Trakan) s Flórou Szilvássy z obce Bajtava