Egyházi hirek
Správa o cirkevných personálnych zmenách: Anton Ormányi Bacskay, gréckokatolícky kňaz z obce Cejkov získal titul "prísediaci svätej stolice". Rímskokatolíckeho farára obce Jankovce Karola Sárospatakyho (ktorý zomrel r. 1902) dočasne zastupuje Jozef Kubik a zo Szerencsu bol premiestnený do Sátoraljaujhely Matej (Mátyás) Váy