Kettős eljegyzés
Správa o tom, že dve sestry bratov-právnikov Alberta [pôsobiaceho v Sátoraljaujhely] a Armína [pôsobiacieho v Humennom] Székelyovcov sa zasnúbili v jeden deň. Ružena (Rózsika) s Viktorom Székely, notárom zo Szerencsu a Priska (Piroska) s Emilom Révészom, profesorom vyššej obchodnej školy v Dolnom Kubíne [v r. 1908 boli preložení do Košíc - Priska sa stala kráľovskou školskou inšpektorkou a Emil pôsobil ako učiteľ vyššej obchodnej školy -2.03.1917 bol menovaný za úradného znalca kníh a písma košického krajského súdu viď. Felsőmagyarország č. 231/1908, a č.52/ 1917]