A mezölaborci takarékpénztár rt.-
Krátka správa o základine sporiteľňe (80 tisíc korún), o voľbe riaditeľskej rady na čele ktorej stojí Dr. Žigmund Klein, Móric Heller, Štefan Lehoczky, Šalamún Halpert, Mendel Leser Armín Feigenbaum, Lazar Schönfeld a ďaľší. Vedúci filiálky sa stal Dávid Ehrenfeld