Borsi és a Rákoczi ünnep - Nagy, Albert 18??-19??
List adresovaný profesorovi teológie do Košíc Dr. Arnoldovi Hoffmannovi, datovaný 22. marca 1903. Autor listu [ako notár obce Borša] žiada o prepojenie informácií a organizovania pripravovaného sviatku - prevozu pozostatkov Františka Rákoci II. do Košíc