Egyházi kinevezés
Správa o vymenovaní gréckokatolíckych farárov: Anton (Antal) Brinszky z Rudlova bol vymenovaný do hodnosti vranovského dekana v apríli roku 1903 a Mikuláš Tóth ukončil pôsobenie v Štefurove a bol menovaný do Výravy