Hymen
Správa o sobáši Dr. Móra Fényesa, učiteľa židovského náboženstva [neskôr rabína] a Jolany Reich, dcéry statkára Leopolda Reicha z obce Luka [dnes pravdepodobne neexistuje, ležala medzi Veľkým Kamencom a Stredou nad Bodrogom]