Kinevezés
O.i. kontrolór kráľovského daňového úradu v Kráľovskom Chlmci Ján (János) Némethy bol v apríli 1903 preložený za pokladníka kráľovského daňového úradu v Tornali. Ku finančnému úradu v Sátoraljaujhely boli menovaní za praktikantov : Kálmán Szabó a Jenő Kiss