Magyar szövetkezeti áruraktárok - Horváthy, Július, 18??-19??
Spotrebné a úverné družstevníctvo a ich nepriatelia [z pera učiteľa zo Sniny]. Poukázanie na bezhlavé preberanie názorov z Francie a Nemecka pritom je spiatosť s Rakúskom, kde sa odvádzajú peniaze. Navrhy na riešenie: tovar výhradne z Uhorska a členovia by mali mať svoje preukazy