A bodrogközi általános tanitőkör- - [autor] - r.
Zemplínsky všeobecný spolok učiteľov - sekcia medzibodrožská (vznikla ako tretia sekcia spolku) mala 15. júna 1903 riadne jarné zasadanie v Kráľovskom Chlmci. Program a priebeh zasadania. Výzva predsedu aby všetci učitelia vstúpili do spolku "Eötvos" (dobročinná základina)