Árverési hirdetményi kivonat - Bodnár, František, 18??-19??
Oznam o verejnej dražbe v Kráľovskom Chlmci 4. mája 1903. Vydražovaný je: Ján Deák v prospech dražiteľskej firmy "Schwarz a Záhler". Verejná dražba sa usutoční v Kráľovskom Chlmci 4. mája 1903. Dátum zverejnenia oznamu 20. februára 1903