Levél a szerkesztőhöz - Péter, Michal, 18??-19??
Polemika medzi kalvínskym farárom Sečoviec Michalom Péterom a otcom kalvínskeho učiteľa Otokara Berecza - Karolom Bereczom z Milhostova. Tu sa podarilo vystavať novú kalvínsku faru v roku 1903, ale pre nedostatok peňazí prístavbu a stajńu chcú využívať starú, čo sa nepáči otcovi učiteľa, ktorý t.č. ju používa