A Nyitramegyei Gazdasági Egyesület
Správa o tom, že v dňoch 3.-4. mája 1903 sa uskutoční v Nových Zámkoch medzinárodný jarmok venovaný chovu a rôznorodému využitiu koňov. Jarmok má 20 ročnú tradíciu a stretávajú sa tu nielen chovatelia ale aj užívateklia koňov